Luci predstavlja Elliotovu prošlost

Trenuci između Elliota i Luci bili su vrući. Rasvjeta je bila savršena, baš kao i kontrast između njihovih razgovora i polaska u hotel. Može se primijetiti da su ova dvoje bili uvijek sudbinski povezani, kako kroz glumu, pisanje, tako i kroz način na koji su scene građene. Možda nisu bili namijenjeni trajnoj vezi, ali sudbinski su bili međusobno povezani. Ta energija između njih? Elektrizirajuća je. Neosporna je. Ali moglo se zaključiti krajem treće epizode The Tourista da oni nisu krajnji cilj jedno za drugo.

Jednostavno rečeno, gledajući samo pisanje i način na koji je priča izgrađena u The Touristu, Luci predstavlja ono što je Elliott nekada bio. Jednom davno su se sreli, on je nekoga ubio, i imali su ovu strastvenu vezu koja je Elliotu ostavila želju za još toga, da je slijedio nju do Australije. Ali ne smijemo zaboraviti da se Elliot našao u toj automobilskoj nesreći jer je bio u Australiji, što ga je odvelo na novi put na kojem se trenutačno nalazi. Kao gledatelj je zanimljivo vidjeti kako Elliot ulazi u borbu protiv tog neimenovanog unutarnjeg nagona koji mu govori da je Luci pravi put. Ona je ono što je on bio. Ali opet, postoji razlog zašto nisu uspjeli.

Krajem treće epizode, Elliot i Luci se razdvajaju. I to je nekako simbol svog njihovog odnosa. Zaista cijenim vrijeme i posvećenost koju su posvetili istraživanju njihovog odnosa u samo jednoj epizodi. Ne mnoge emisije to mogu učiniti i pronaći pravilnu ravnotežu koja me ostavlja da ne mrzim ni jednog od njih. Kao što je Luci rekla, željela je ponovno doživjeti stari dio Elliota, ali i započeti mekano, jer je bilo dijelova u odnosu koji su joj se sviđali. Ali nešto je drugačije kod Elliota sada. Demoni ga opsjedaju, ali on ih ne može vidjeti niti imenovati, ali ih može osjetiti. I vjerujem da će mu se put sve više razjasniti kako se udaljava od Luce.

Helen predstavlja Elliotovu budućnost

Kada kažem da je Helen Elliotova budućnost, ne mislim da je ona ta koja treba popraviti njega. Nema popravka za ono što se događa s Elliotom. Sam mora donijeti svoje odluke. A do kraja treće epizode, on bira oteti Helenu. Svježe nakon mikrokosma istraživanja onoga što je nekada bio s Luci. I prenosi tu osobu koju Luci misli da je prema naprijed prema jedinom prijatelju i cijelom svijetu kojega sada ima, a to je Helen. Imajući sve to na umu, mislim da je osoba koju vidim Elliotta biti s Helen ona vrsta osobe kakva on sada želi biti. Tako je taj restart o kojem je Luci govorila u vezi s njezinim odnosom s Elliotom? Pa taj restart je samo za Elliotta. I mislim da je Helen simbol toga.

Helen je sve o pružanju prilika i pokušaju nečeg novog. Kada se Elliot probudio u krevetu u prvoj epizodi, imao je priliku za novi početak. Svaki korak koji je od tada poduzeo, temeljio se na ljubaznosti koju mu je Helen pružila. I može se primijetiti da se oslanja na tu ljubaznost kada spašava Helenin život i drži je blizu, znajući da bi mogli umrijeti za nekoliko sekundi, ali želeći se pobrinuti da je ona dobro. To nije osoba koja je potpuno izgubljena. To je netko tko pokušava. I da sam se našao u istom položaju, htio bih da netko ima malo povjerenja u mene, baš kao što Helen ima.

Imajući sve to na umu, to ne znači da sam sretan što je Elliot otet Helenu. Postoje posljedice za naše postupke i moraju postojati slijedecajj posljedica za ove konkretne postupke. Samo zato što tražite sebe, ne znači da ćete uperiti pištolj prema jedinom prijatelju kojeg imate na svijetu. No, vjerujem, kao i Helen, da mu samo treba malo pomoći. Malo pomoći može imati ogroman utjecaj na isti način kao što i netko vjerujući u vas. I radujem se što će se dogoditi tijekom ove otmice i što će naučiti jedno o drugome. Jer ovo nije samo Elliotovo putovanje. Ovo je i Helenino. I dok on otkriva sebe, isto čini i ona.

Turist ima posla s grčkim momkom kao negativcem

Pitanja i odgovori

1. Tko su Elliot i Lucia?
Elliot i Luci su likovi koji su povezani kroz glumu i pisanje. U trećoj epizodi serije “The Tourist”, njihova strastvena veza završava.

2. Kakva je veza između Elliota i Luce?
Može se reći da Luci predstavlja ono što je Elliot nekada bio. Imali su strastvenu vezu koja je Elliotu ostavila želju za više, ali su se na kraju razdvojili.

3. Koja je uloga Helene u Elliotovoj budućnosti?
Helen predstavlja Elliotovu budućnost. Elliot je odabrao oteti Helenu nakon što je istražio svoju prošlost s Luci. On vidi Helenu kao prijatelja i simbol novog početka.

4. Kako se Elliot oslanja na Heleninu ljubaznost?
Elliot se oslanja na Heleninu ljubaznost u očuvanju njezinog života i brizi o njoj. To mu daje malo povjerenja i motivira ga da pokuša biti bolja osoba.

5. Kakav je negativac u seriji “The Tourist”?
Turist ima posla s grčkim momkom kao negativcem.

Definicije

– The Tourist: Serija u kojoj se događaju opisane situacije.
– Gluma: Aktivnost izvođenja kao lik u filmu, kazalištu ili televiziji.
– Pisanje: Aktivnost izražavanja ideja i misli putem pisane riječi.
– Sudbina: Vjerovanje da je sve unaprijed određeno ili da se događaji neizbježno odvijaju.
– Kontrast: Jasan i očigledan razlika između dviju stvari.
– Energija: Snaga ili aktivnost koja se prenosi između ljudi ili objekata.
– Elektrizirajući: Izuzetno uzbudljiv ili privlačan.
– Mikrokosmos: Mala i zatvorena zajednica koja predstavlja veći svijet.
– Restart: Početak iznova ili ponovno pokretanje nečega.
– Otmica: Akt prisile uzimanja neke osobe protiv njezine volje.
– Ljubaznost: Postupanje s dobrotom i susretljivošću prema drugim ljudima.

Povezane veze
example.com