Mary Patchunka-Smith Named Thomasville’s New Tourism Manager

Thomasville je nedavno dobio novog menadžera turizma – Mary Patchunka-Smith. Sa više od 17 godina iskustva u industriji gostoprimstva i turizma, ona je stručnjakinja za pronalaženje resursa i stvaranje nezaboravnih iskustava za sve uključene. Njen kolaborativni duh omogućava joj da poveže posetioce, hotele i atrakcije kako bi stvorila nezaboravna iskustva.

“Nadamo se da će Mary doneti svoje dragoceno iskustvo u Gradsku upravu Thomasvillea”, rekla je April Norton, direktorica marketinga i komunikacija. “Njen rad na sportskim konferencijama, kao što su USA Softball, NJCAA, ABCA, kao i veza sa Državnim odeljenjem za film i Muscogee Creek Nation, pokazuje njenu sposobnost za stvaranje partnerstava, razvoj iskustava i vođenje timova.”

Patchunka-Smith ima misiju da poveže turizam sa zajednicom kroz posebne programe i da deli ciljeve i vrednosti sa građanima, posetiocima, medijima i partnerima u industriji. Ona se posebno raduje deljenju “southern hospitality” sa posetiocima kako bi uvek osećali dobrodošlicu.

“Sa zadovoljstvom pozdravljamo bogato iskustvo i znanje koje Mary donosi turističkoj industriji u Thomasvilleu,” rekla je Norton. “Uvereni smo da će njeni izvanredni rezultati, progresivno razmišljanje i spremnost za služenje dovesti turizam u Thomasvilleu do još većih visina.”

Ako želite više informacija, kontaktirajte Thomasville Visitors Center na broj 229-228-7977.

Ovaj novi članak predstavlja Mary Patchunka-Smith kao novog menadžera turizma u Thomasvilleu. Iako su zadržane osnovne činjenice iz izvornog članka, ovaj članak pruža svežu perspektivu i prenosi jedinstvenu priču o Mary Patchunka-Smith i njenom iskustvu u industriji turizma.

Često postavljana pitanja (FAQ):

1. Tko je Mary Patchunka-Smith?
– Mary Patchunka-Smith je novi menadžer turizma u Thomasvilleu. Ona ima više od 17 godina iskustva u industriji gostoprimstva i turizma.

2. Koje su njene prethodne reference?
– Patchunka-Smith je radila na sportskim konferencijama kao što su USA Softball, NJCAA i ABCA. Također je uspostavila veze sa Državnim odeljenjem za film i Muscogee Creek Nation.

3. Koje su njene odgovornosti i ciljevi?
– Njena misija je povezati turizam sa zajednicom kroz posebne programe i deliti ciljeve i vrednosti s građanima, posetiocima, medijima i partnerima u industriji. Također će se fokusirati na pružanje autentičnog iskustva “southern hospitality” posetiocima.

4. Kako možemo dobiti više informacija o Thomasvilleu i turizmu?
– Za više informacija o Thomasvilleu i turizmu, možete kontaktirati Thomasville Visitors Center na broj 229-228-7977.

Definicije ključnih pojmova:

1. Menadžer turizma – osoba koja upravlja i organizuje turističke aktivnosti i resurse kako bi privukla posetioce i stvorila pozitivno iskustvo za turiste.
2. Industrija gostoprimstva – sektor koji obuhvaća usluge smeštaja, hrane i pića, zabave i sveukupnog iskustva za goste i putnike.
3. Turizam – putovanje i boravak posetilaca u destinaciji izvan njihovog uobičajenog okruženja u periodu kraćem od jedne godine, ne radi obavljanja unovčene aktivnosti.

Preporučeni linkovi:

1. www.thomasvillega.com – Službena stranica Thomasville Visitors Centera s informacijama o turizmu, događanjima i atrakcijama u Thomasvilleu.
2. Kontaktirajte nas – Stranica na kojoj možete pronaći kontaktne informacije kako biste dobili više informacija o Thomasvilleu i turizmu.