Promocija filma u Muskogeeju: Stvaranje novih mogućnosti za filmsku industriju

Turistički ured Muskogeeja predstavio je lansiranje Filmskog ureda Muskogee, ureda namijenjenog pozicioniranju grada kao destinacije za filmsku produkciju i poticanju ekonomskog rasta. Ovo je osmi lokalni filmski ured koji je uspostavljen u Oklahomi.

Turistički ured Muskogeeja izjavio je kako ured označava značajan korak u nastojanjima grada da potakne turizam i stvori radna mjesta kroz ljepotu prirode i šarm svojih krajolika.

Bryce Marshall, videografer iz istočne Oklahome, bit će zadužen za operacije ureda. Marshall će uspostaviti veze između filmaša, lokalnih tvrtki i talenata s tog područja.

“Uzbudili smo se zbog budućnosti filmske industrije u Muskogeeju”, rekao je Marshall. “Ovo je tek početak. Radujemo se suradnji s filmašima i predstavljanju Muskogeeja kao odredišta za svjetske produkcije.”

Film i televizijska produkcija samo u 2021. godini generirala je više od 170 milijuna dolara i stvorila 7.900 radnih mjesta diljem države.

“Čestitam Turističkom uredu Muskogeeja na pokretanju svog lokalnog filmskog ureda”, rekla je Jeanette Stanton, direktorica Oklahomskog ureda za film i glazbu. “Osim certifikata ‘Prijatelji filma’, uspostavljanje vlastitog filmskog ureda pruža dodatnu podršku, resurse i mogućnosti filmskoj i televizijskoj produkciji u Oklahomi. Ova inicijativa također povećava potencijal Muskogeeja za ekonomski utjecaj i razvoj radne snage.”

FAQ

1. Što je Filmski ured Muskogee?
Filmski ured Muskogee je ured uspostavljen od strane Turističkog ureda Muskogeeja s ciljem pozicioniranja grada kao destinacije za filmsku produkciju i poticanja ekonomskog rasta.

2. Koliko je lokalnih filmskih ureda uspostavljeno u Oklahomi?
U Oklahomi je uspostavljeno osam lokalnih filmskih ureda, uključujući i Filmski ured Muskogee.

3. Koja je uloga Brycea Marshalla u Filmskom uredu Muskogee?
Bryce Marshall, videografer iz istočne Oklahome, bit će zadužen za operacije Filmskog ureda Muskogee. On će uspostaviti veze između filmaša, lokalnih tvrtki i talenata s tog područja.

4. Koliko je novca i radnih mjesta generirano samo u 2021. godini od filmske i televizijske produkcije?
Samo u 2021. godini, filmska i televizijska produkcija generirala je više od 170 milijuna dolara i stvorila 7.900 radnih mjesta diljem države.

Definicije

– Turistički ured Muskogeeja: Služba koja promovira turizam i turističke atrakcije grada Muskogee u Oklahomi.
– Filmski ured Muskogee: Ured uspostavljen od strane Turističkog ureda Muskogeeja s ciljem pozicioniranja grada kao destinacije za filmsku produkciju i poticanja ekonomskog rasta.
– Filmaš: Osoba koja se bavi produkcijom ili stvaranjem filmova.
– Lokalne tvrtke: Poduzeća koja posluju i djeluju unutar područja grada Muskogee.
– Talenti: Osobe s posebnim vještinama i sposobnostima relevantnim za filmsku produkciju, poput glumaca, režisera, scenarista itd.

Povezane veze

Posjetite Muskogee
Oklahoma Ured za film i glazbu