Kampanja “Dodi na kartu” od strane Turizma brine za odgovorno putovanje

Turizam brine objavio je pokretanje kampanje “Dodi na kartu”, inicijative koja traje mjesec dana do 31. listopada. Kampanja je osmišljena kako bi inspirirala stručnjake za putovanja da uključe organizacije koje su odgovorne i imaju utjecaj u svoje putne itinerare i linije proizvoda, koristeći Turizam brine kartu značajnih putovanja, alat za putovanja koji pruža popis provjerenih održivih iskustava, tura, smještaja i organizacija diljem svijeta.

Kao dio kampanje “Dodi na kartu”, Turizam brine će pružiti besplatne virtualne konzultacije o održivosti putovanjima profesionalcima tijekom listopada. Ove konzultacije, koje inače su dostupne samo članovima Turizma brine, vode stručnjaci za smislena putovanja organizacije koji pomažu sudionicima kako bi im pomogli uključiti održive prakse u svoje poslovne operacije i ponude tura.

“Industrija se nalazi u kritičnom trenutku gdje sada sve više i više smo suočeni s negativnim utjecajima rasta i lošeg upravljanja turizmom, uključujući prekomjernu posjećenost, ekstremne vremenske uvjete zbog klimatskih promjena i gospodarske nejednakosti”, podijelio je Greg Takehara, izvršni direktor Turizma brine. “Pružanjem mogućnosti svim stručnjacima za putovanja da sudjeluju u našim virtualnim konzultacijama o održivosti, nadamo se da će se stvoriti prostor za suradnju, dijeljenje znanja i izgradnju održivih turističkih strategija. Tijekom ovog mjeseca i dalje, potičemo sve da ‘Dođu na kartu’ kako bismo mogli napredovati u modelu turizma koji daje više nego što uzima.”

Inicialno lansirana globalno 2023., Karta značajnih putovanja povezuje industriju turizma s lokalno vođenim ili vlasnički organizacijama koje se uključuju u lanac opskrbe turizmom, posebno u raznolikim i manjim zajednicama. Ovaj globalni resurs omogućuje stručnjacima za putovanja da otkriju autentična, često zanemarena iskustva koja promoviraju gospodarski rast, društvene promjene, kulturnu baštinu i održivost okoliša na njihovim odredištima.

“Za ove tvrtke, stjecanje vidljivosti i partnerstva s globalnom turističkom industrijom može biti izuzetno transformirajuće”, nastavlja Takehara. “Karta značajnih putovanja nudi svima mjesto za suradnju, potičući rast održivog turizma, dok promiče raznolikost, jednakost i inkluziju, očuvanje kulturne baštine i zaštitu prirodnih resursa naše planete.”

Karta je vidjela značajan rast u posljednjoj godini, proširujući se za gotovo 50 posto i uključujući skoro 400 organizacija te trostruko povećavajući broj partnera marketinških organizacija odredišta na preko 30 diljem svijeta. Vodeći organizatori tura i grupa savjetnika također su počeli uključivati partnere Karte značajnih putovanja u trenutačne i buduće itinerare, uključujući Avanti Destinations, Intrepid, AAA, Goway, Kaleidoscope Adventures i Club Adventures.

Turizam brine također potiče stručnjake za putovanja da sudjeluju u posebnom nagradnom natječaju kao dio kampanje “Dodi na kartu” tijekom listopada, nudeći jednom sretnom dobitniku besplatnu registraciju za Globalni summit za značajna putovanja 2025. u Tajlandu. Ovaj poziv programu nudi priliku sudionicima da se angažiraju s vodećim stručnjacima i inovatorima u održivom turizmu i iskusite iz prve ruke nekoliko partnera uključenih na Karti značajnih putovanja Tajlanda.

Za više informacija posjetite www.turizambrine.org.

FAQ sekcija:

1. Što je kampanja “Dodi na kartu”?
Kampanja “Dodi na kartu” je inicijativa koju je pokrenuo Turizam brine s ciljem inspiriranja stručnjaka za putovanja da uključe održivu praksu u svoje poslovne operacije i ponude tura.

2. Kako mogu sudjelovati u kampanji “Dodi na kartu”?
Možete sudjelovati u kampanji “Dodi na kartu” tako da koristite Turizam brine kartu značajnih putovanja i uključite organizacije koje su odgovorne i imaju utjecaj u svoje putne itinerare i linije proizvoda.

3. Što sve Turizam brine nudi tijekom kampanje “Dodi na kartu”?
Tijekom kampanje “Dodi na kartu”, Turizam brine će pružiti besplatne virtualne konzultacije o održivosti putovanjima profesionalcima. Ove konzultacije vode stručnjaci za smislena putovanja organizacije i pomažu sudionicima uključiti održive prakse u svoje poslovanje i ponude tura.

4. Što je Karta značajnih putovanja?
Karta značajnih putovanja je globalni resurs koji povezuje industriju turizma s lokalno vođenim ili vlasničkim organizacijama diljem svijeta. Ova karta omogućuje stručnjacima za putovanja da otkriju autentična i održiva iskustva na njihovim odredištima.

5. Kako mogu postati partner na Karti značajnih putovanja?
Da postanete partner na Karti značajnih putovanja, možete se obratiti Turizmu brine za više informacija.

6. Koji su benefiti partnerstva s Kartom značajnih putovanja?
Partnerstvo s Kartom značajnih putovanja omogućuje tvrtkama stjecanje vidljivosti i suradnju s globalnom turističkom industrijom, promicanje održivog turizma, raznolikosti i inkluzije te očuvanje kulturne baštine i prirodnih resursa.

7. Koje organizacije su već uključene u Karta značajnih putovanja?
Karta značajnih putovanja već uključuje skoro 400 organizacija diljem svijeta, uključujući vodeće organizatore tura i savjetnike kao što su Avanti Destinations, Intrepid, AAA, Goway, Kaleidoscope Adventures i Club Adventures.

Za više informacija posjetite www.turizambrine.org.