Isplanirajte zabavu za cijelu obitelj na Southwest Florida Ag Expo

Pripremite se za zabavu za cijelu obitelj na Southwest Florida Ag Expo koja će se održati od 29. veljače do 10. ožujka u kompleksu Lee County Civic Centra u sjevernom Fort Myersu. Ova manifestacija slavi rad i postignuća mladih iz Southwest Floride koji su aktivni u organizacijama poput 4-H i FFA, pružajući istovremeno zabavu, hranu i vožnju.

Izložbe stoke, umjetničke radionice i kreativno stvaralaštvo bit će sastavni dio ove zabavne zajedničke manifestacije. Aktivnosti započinju tradicionalnim rezanjem vrpce 29. veljače u 16 sati. Nakon toga slijedi natjecanje u agilnosti koza, a nastavit će se sve do dodjele nagrada za konje 10. ožujka.

Ne propustite posjetiti web stranicu swflagexpo.com i facebook.com/swflagexpo kako biste pogledali raspored događanja i kupili ulaznice. Također, ne zaboravite kupiti MEGAPASS unaprijed (prodaja završava 29. veljače) po cijeni od 25 dolara. On uključuje ulaznicu za ulaz i narukvicu za neograničenu vožnju jedan dan po vašem izboru.

No, osim Ag Expoa, tu su i druge zanimljive aktivnosti koje možete iskusiti u Lee Countyju ovog mjeseca. Čarobna vožnja brodom Adventures in Paradise pružit će vam nevjerojatno iskustvo tijekom zalaska sunca na Dan zaljubljenih. Također, možete posjetiti simfonijski koncert uz svjetlost svijeća u Fort Myersu ili uživati u francuskim kolačima u slastičarnici My Sweet Art u Cape Coralu.

Ako ste ljubitelji čokolade, Norman Love Confections nudi tečajeve izrade čokolade, što je prilika za sve ljubitelje čokolade da otkriju umjetnost izrade pralina i drugih čokoladnih poslastica. Rezervacije se primaju, a na raspolaganju su razni tečajevi koji traju sve do svibnja.

Bilo da se odlučite za posjet Southwest Florida Ag Expou ili neku od drugih aktivnosti u Lee Countyju, uživajte u raznolikoj ponudi zabave, hrane i iskustava koje ovaj predivan dio Floride ima za ponuditi.

FAQ:

1. Kada će se održati Southwest Florida Ag Expo?
Southwest Florida Ag Expo će se održati od 29. veljače do 10. ožujka.

2. Gdje će se expo održati?
Expo će se održati u kompleksu Lee County Civic Centra u sjevernom Fort Myersu.

3. Koje organizacije će biti predstavljene na expo-u?
Expo slavi rad i postignuća mladih iz Southwest Floride koji su aktivni u organizacijama poput 4-H i FFA.

4. Koje aktivnosti će biti održane na expo-u?
Izložbe stoke, umjetničke radionice i kreativno stvaralaštvo bit će sastavni dio ove zabavne manifestacije. Također će se održavati natjecanje u agilnosti koza i dodjela nagrada za konje.

5. Gdje mogu pronaći raspored događanja i kupiti ulaznice?
Raspored događanja možete pronaći na web stranici swflagexpo.com. Ulaznice možete kupiti i na toj web stranici ili na Facebook stranici facebook.com/swflagexpo.

6. Koja je cijena MEGAPASS ulaznice?
MEGAPASS ulaznica se prodaje po cijeni od 25 dolara, a možete je kupiti unaprijed do 29. veljače. Ona uključuje ulaznicu za ulaz i narukvicu za neograničenu vožnju jedan dan po vašem izboru.

Definitions:

– Southwest Florida Ag Expo: Manifestacija koja slavi rad i postignuća mladih iz jugozapadne Floride aktivnih u organizacijama kao što su 4-H i FFA.
– 4-H: Organizacija koja pruža program obrazovanja i razvoja mladih kroz različite projekte i aktivnosti.
– FFA (Future Farmers of America): Organizacija koja promiče obrazovanje o poljoprivredi i liderstvo među mladima.

Related links:
swflagexpo.com
Facebook stranica