Israir Povećava Investicije u Grčke Hotele Kroz Partnerstvo s Lancom Hilton

Israir, izraelska aviokompanija, najavila je značajno povećanje svojih investicija u hotelsku industriju u Grčkoj kroz partnerstvo s poznatom hotelskom lancem Hilton. Izraelski turisti su već činili oko 30% klijentele Brown Hotela, koji su ove nedelje označili važan trenutak u svom brendiranju udružujući se s luksuznim hotelima Hilton lanca.

Partnerstvo između ova dva lanca predstavljeno je na konferenciji za štampu na krovu Brown Acropol Hotela, sa pogledom na Trg Ustava u srcu Atine. Hilton je odabrao dva hotela iz Brown Hotels grupe u Grčkoj – Isla Brown Corintha Resort & Spa u Grčkoj Rivieri i Isla Brown Chanita Resort u Kerenisu – da budu deo njihovog luksuznog CURIO COLLECTION BY HILTON brenda.

Kao deo strategije putovanja i odmora, Israir ima 25% udela u pet Brown Hotela u Grčkoj – četiri u Atini i dodatni hotel u slikovitom gradu Chanita na ostrvu Kerenisu. Turizam između Izraela i Grčke beleži rast i očekuje se dalji rast kako se traže alternativne destinacije za turiste, umesto Turske.

Patrick Fitzgibbon, viši potpredsednik Hilton-a za razvoj u Evropi, Bliskom istoku i Africi, izjavio je na konferenciji za štampu da Hilton planira da u narednim godinama utrostruči svoju prisutnost u Grčkoj. Visoka potražnja za odmaralištima, kako među vlasnicima hotela, tako i među gostima, je pomogla Hilton-u da uđe u nove destinacije širom regiona.

Leon Avigad, osnivač i suvlasnik Brown Hotela, takođe je izjavio da su uzbuđeni zbog saradnje s globalnom Hilton mrežom i uključivanja svoja dva odmarališta u njihovu prestižnu kolekciju. Oba hotela, kao i sam brend Brown Hoteli, su prošli kroz rigorozne procene Hilton-a i ispunjavaju visoke međunarodne standarde kompanije.

Israir je zadovoljan partnerstvom s Brown Hotelima i Hilton mrežom. Veruje se da će saradnja sa Hilton mrežom povećati prodajni potencijal između putnika Israir-a, privući nove ciljne grupe i povećati atraktivnost luksuznog odmarališta.

U zaključku, ovo partnerstvo između Israir-a, Brown Hotela i Hilton mreže predstavlja veliki korak napred za turizam između Izraela i Grčke. Očekuje se da će gradnja hotela, povećanje dostupnih kapaciteta i saradnja sa uglednim Hilton brendom uticati na cene smeštaja, vrednost imovine i profitabilnost ove oblasti.

FAQ:

1. Koja aviokompanija je najavila značajno povećanje investicija u hotelsku industriju u Grčkoj?
Izraelska aviokompanija Israir je najavila značajno povećanje investicija u hotelsku industriju u Grčkoj.

2. S kojim hotelskim lancem će Israir ostvariti partnerstvo?
Israir će ostvariti partnerstvo s poznatim hotelskim lancem Hilton.

3. Koje luksuzne hotele u Grčkoj je Hilton odabrao za svoju CURIO COLLECTION BY HILTON kolekciju?
Hilton je odabrao dva hotela iz Brown Hotels grupe u Grčkoj – Isla Brown Corintha Resort & Spa u Grčkoj Rivieri i Isla Brown Chanita Resort u Kerenisu.

4. Kakve udjele ima Israir u Brown Hotelima u Grčkoj?
Israir ima 25% udela u pet Brown Hotela u Grčkoj.

5. Koja je trenutna situacija u turizmu između Izraela i Grčke?
Turizam između Izraela i Grčke beleži rast, s očekivanjem daljeg rasta, jer turisti traže alternativne destinacije umesto Turske.

6. Koja je vizija Hiltona za budućnost svoje prisutnosti u Grčkoj?
Hilton planira da u narednim godinama utrostruči svoju prisutnost u Grčkoj.

7. Kako su Brown Hoteli prošli kroz procene Hilton-a?
Oba hotela, kao i brend Brown Hoteli, su prošli kroz rigorozne procene Hilton-a i ispunjavaju visoke međunarodne standarde kompanije.

8. Koji su mogući efekti partnerstva između Israir-a, Brown Hotela i Hilton mreže?
Partnerstvo se očekuje da će povećati prodajni potencijal Israir-a, privući nove ciljne grupe i povećati atraktivnost luksuznih odmarališta.

Definitions:
– Israir: Izraelska aviokompanija.
– Hilton: Poznati hotelski lanac.
– Brown Hotels: Grupa hotela u Grčkoj.
– CURIO COLLECTION BY HILTON: Kolekcija luksuznih hotela pod Hilton brendom.

Related links:
Israir
Hilton