Povratak Tampa Bay Raysa donosi milijune dolara za Charlotte County

Povratak Tampa Bay Raysa ovog mjeseca u novo renovirani Charlotte Sports Park za proljetni trening očekuje se da će donijeti 10 milijuna dolara za Charlotte County, izjavili su dužnosnici okruga.

Sean Walter, direktor razvoja poslovanja za Punta Gorda/Englewood Beach Visitor & Convention Bureau, i drugi dužnosnici okruga pozvani su 1. veljače na turu stadiona i objekata koji su ojačani kako bi izdržali snažne vjetrove budućih oluja.

Izvođač radova, tvrtka Wharton-Smith, nadzirala je cjelokupnu konstrukciju. Troškovi prekonstrukcijskih usluga iznosili su 571,087 dolara, a popravci su ukupno koštali 17,6 milijuna dolara, izjavila je Caryn Huff, izvršna direktorica projekta u Wharton-Smithu.

Ovaj povrat Tampa Bay Raysa u Charlotte County je velika prilika za lokalno gospodarstvo. Procjenjuje se da će dolazak igrača, trenera i navijača donijeti značajan novčani tok u područje. Osim financijske koristi, ovo će također privući pažnju turista i potencijalno potaknuti turizam u okrugu.

Nova perspektiva ovog članka stavlja naglasak na ekonomsku korist koju će povratak Tampa Bay Raysa donijeti Charlotte Countyu. Osim toga, ističe se važnost ojačanja stadiona kako bi se osigurala sigurnost od budućih oluja. Ova inicijativa predstavlja ne samo sportski događaj, već i priliku za lokalno gospodarstvo i promociju turizma.

FAQ:

1. Koji je razlog povratka Tampa Bay Raysa u Charlotte County?
– Povratak Tampa Bay Raysa u Charlotte County očekuje se ovog mjeseca za proljetni trening.

2. Kolika se ekonomska korist očekuje od dolaska igrača, trenera i navijača?
– Očekuje se da će dolazak igrača, trenera i navijača donijeti 10 milijuna dolara za Charlotte County.

3. Tko je nadzirao cjelokupnu konstrukciju stadiona?
– Izvođač radova, tvrtka Wharton-Smith, nadzirala je cjelokupnu konstrukciju stadiona.

4. Koliko su ukupno koštali popravci stadiona?
– Popravci stadiona ukupno su koštali 17,6 milijuna dolara.

5. Što je cilj ojačavanja stadiona?
– Stadion je ojačan kako bi izdržao snažne vjetrove budućih oluja.

Definicije:

– Proljetni trening: Razdoblje u kojem profesionalni baseball timovi treniraju prije početka sezone.
– Ekonomski tok: Kretanje novca kroz gospodarstvo uzrokovanja potrošnjom, ulaganjem i ostalim financijskim aktivnostima.
– Ojačanje stadiona: Proces pojačavanja izgradnje stadiona kako bi se osigurala sigurnost od potencijalnih prirodnih nepogoda.
– Turizam: Putovanje ljudi izvan njihovog uobičajenog mjesta boravka u svrhu zabave, rekreacije, poslovanja ili edukacije.

Povezane veze:

link name – Službena web stranica Charlotte Countyja.
link name – Turistički resursi za Charlotte County i okolicu.