BookingJini i Haryana Turistička zajednica: Partnerstvo za transformaciju gostoprimstva

BookingJini i Haryana Turistička zajednica udružili su snage u značajnom potezu usmjerenom na unapređenje turističkog i hotelskog sektora. Ova saradnja označava prekretnicu za obje strane kako bi revolucionarizovali dinamiku rezervacija i ponude u regionu.

BookingJini nastavlja širenje svog djelovanja u sektoru turizma zajedničkim radom sa Haryana Turističkom zajednicom. Partnerstvo ima za cilj donijeti pozitivne promjene kroz integraciju naprednih tehnoloških rješenja BookingJinija kako bi se olakšali procesi rezervacija i povećala ukupna potražnja i ponuda u hotelskom sektoru Haryana.

Imajući zajedničku posvećenost promoviranju turizma i podsticanju ekonomskog rasta, BookingJini i Haryana Turistička zajednica otvaraju nove mogućnosti za hotele, resortove i druge pružatelje smještaja širom države. Suradnja ima za cilj osnažiti lokalne poslovne subjekte, povećati popunjenost i prihod, dok istovremeno poboljšava ukupno iskustvo gostiju.

Sibasish Mishra, osnivač i izvršni direktor BookingJinija, izjavio je: “Oduševljeni smo partnerstvom s Haryana Turističkom zajednicom u našoj misiji transformacije hotelskog sektora. Integracijom naših naprednih tehnoloških rješenja, cilj nam je pružiti besprijekorno iskustvo rezervacije kako putnicima tako i pružateljima smještaja. Ova strateška alijansa donosi odmah koristi lokalnim poslovnim subjektima, ali također ima ključnu ulogu u pozicioniranju Haryana kao prvoklasne turističke destinacije, prikazujući transformacijski učinak naših rješenja na hotelski sektor države.”

Ističući HTDC-ovu predanost pružanju iznimnih iskustava gostima, Munish Kapoor, pomoćni programer u Haryana Turističkoj korporaciji, izjavio je: “BookingJini je odabran putem rigoroznog procesa licitacije kako bi ostvarili viziju HTDC-a. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji koju pruža BookingJini, cilj nam je pružiti usluge rezervacija u realnom vremenu bez ikakvih poteškoća našim cijenjenim gostima. Haryana Turistička zajednica uvijek se trudi pružiti sjajna iskustva našim gostima i putnicima, a ovo partnerstvo ističe našu posvećenost toj misiji i HTDC-ovu predanost izvrsnosti. Turisti i putnici koji posjećuju Haryanu mogu očekivati besprijekorno iskustvo rezervacije i neuporedivu gostoljubivost.”

Često postavljana pitanja (FAQ):

1. Što je BookingJini?
BookingJini je tvrtka koja pruža napredna tehnološka rješenja za rezervacije u turističkom sektoru, omogućujući jednostavnije procese rezervacija i povećanje ukupne potražnje i ponude u hotelskom sektoru.

2. Što je Haryana Turistička zajednica?
Haryana Turistička zajednica je organizacija koja se bavi promocijom turizma u indijskoj državi Haryana i potiče ekonomski rast kroz turizam.

3. Kakve promjene donosi partnerstvo BookingJinija i Haryana Turističke zajednice?
Partnerstvo BookingJinija i Haryana Turističke zajednice ima cilj unaprijediti rezervacijske procese i povećati popunjenost i prihod u hotelskom sektoru Haryana. Također će unaprijediti ukupno iskustvo gostiju kroz integraciju naprednih tehnoloških rješenja.

4. Koje koristi partnerstvo donosi lokalnim poslovnim subjektima?
Partnerstvo donosi koristi lokalnim poslovnim subjektima kroz povećanje popunjenosti i prihoda, olakšavanje rezervacija putem napredne tehnologije te poboljšanje ukupnog iskustva gostiju.

5. Kako BookingJini doprinosi razvoju turizma u Haryani?
BookingJini pruža tehnološka rješenja koja poboljšavaju rezervacijske procese i omogućuju besprijekorno iskustvo rezervacije za turiste i putnike koji posjećuju Haryanu. Time se pozicionira Haryana kao prvoklasna turistička destinacija.

6. Koja je predanost Haryana Turističke zajednice u pružanju iznimnih iskustava gostima?
Haryana Turistička zajednica se predano trudi pružiti sjajna iskustva gostima i putnicima. Partnerstvo s BookingJinijem ističe njihovu posvećenost toj misiji i predanost izvrsnosti.

Srodni linkovi:
BookingJini
Haryana Turistička zajednica