Experience Tennessee Launches Community Tourism Project in Spring Hill

Experience Tennessee je uzbuđen zbog pokretanja projekta “Experience Tennessee Community Tourism Project” u Spring Hillu s BESPLATNOM turističkom radionicom za sve poslovne subjekte u 10 sati, 21. veljače u Holiday Inn Express Spring Hill, Longford Drive 3003 u Spring Hillu. Ovo je cjelovito partnerstvo za razvoj turizma između Spring Hill Chambera i turističkog udruženja South Central Tennessee, poznatog pod imenom Experience Tennessee. Program je otvoren za sve članove Spring Hill Chambera i za one koji su zainteresirani za članstvo u organizaciji.

“Držimo do našeg partnerstva s turističkim udruženjem South Central Tennessee i s veseljem iščekujemo ovu priliku da se udružimo, surađujemo i dijelimo resurse u korist naše poslovne zajednice”, rekla je Rebecca Melton, izvršna direktorica Spring Hill Chambera. “Pozivamo sve Spring Hill poslovne subjekte spremne za turizam da sudjeluju u ovoj informativnoj radionici.”

Projekt “Experience Tennessee Community Tourism Project” bit će vođen od strane turističkog udruženja South Central Tennessee, a njegovim sudjelovanjem neće biti nikakvih troškova. Inicijativa je osmišljena kako bi pomogla poslovnim subjektima u sektorima atrakcija, ugostiteljstva, smještaja i trgovine da postanu “spremni za turizam” tako što će iskoristiti dostupne resurse na lokalnoj, regionalnoj i državnoj razini. Program uključuje radionice usmjerene na turizam i putovanja te marketinške strategije usmjerene prema demografskim skupinama putnika. Lori Grimes, direktorica poslovne strategije u turističkom udruženju South Central Tennessee, bit će zadužena za program u Spring Hillu.

“Turističko udruženje South Central Tennessee posvećeno je pomoći lokalnim poslovnim subjektima da iskoriste puni utjecaj potrošnje posjetitelja koji generira više od 24 milijarde dolara za gospodarstvo države Tennessee”, rekla je Grimes. “Korištenjem naših alata i edukacijskih radionica, poslovni subjekti će biti bolje opremljeni za iskorištavanje turizma, druge najvažnije industrije u Tennesseeju.”

Za dodatne informacije posjetite Tourism Workshop.

Projekt “Experience Tennessee Community Tourism Project” s vremenom će služiti cijelom regijom South Central Tennessee u suradnji s programima u središtu grada i trgovačkim komorama. Početna faza ovog projekta započet će s programima u središtu grada i glavnim ulicama odabranih tržišta; dodatna tržišta i partnerstva bit će objavljena tijekom programa 2024. godine.

Česta pitanja (FAQ) o projektu “Experience Tennessee Community Tourism Project”:

1. Što je projekt “Experience Tennessee Community Tourism Project”?
Projekt “Experience Tennessee Community Tourism Project” je cjelovito partnerstvo između Spring Hill Chambera i turističkog udruženja South Central Tennessee (poznatog kao Experience Tennessee) s ciljem razvoja turizma.

2. Kada će se održati besplatna turistička radionica?
Besplatna turistička radionica održat će se u Spring Hillu u Holiday Inn Expressu Spring Hill na adresi Longford Drive 3003, 21. veljače u 10 sati.

3. Tko može sudjelovati u programu?
Program je otvoren za sve članove Spring Hill Chambera i za one koji su zainteresirani za članstvo u organizaciji.

4. Koji su ciljevi projekta “Experience Tennessee Community Tourism Project”?
Cilj projekta je pomoći poslovnim subjektima u sektorima atrakcija, ugostiteljstva, smještaja i trgovine da postanu “spremni za turizam” kroz korištenje dostupnih resursa na lokalnoj, regionalnoj i državnoj razini.

5. Tko će voditi projekt?
Turističko udruženje South Central Tennessee će voditi projekt, a Lori Grimes, direktorica poslovne strategije u udruženju, bit će zadužena za program u Spring Hillu.

6. Kako će sudjelovanje u projektu pomoći lokalnim poslovnim subjektima?
Poslovni subjekti će kroz ovaj projekt biti bolje opremljeni za iskorištavanje turizma, koji je jedna od najvažnijih industrija u Tennesseeju, te će imati pristup alatima i edukacijskim radionicama koje će im pomoći da iskoriste puni potencijal potrošnje posjetitelja.

7. Gdje mogu naći dodatne informacije o projektu?
Za dodatne informacije posjetite Tourism Workshop stranicu.

Preporučeni povezani linkovi:
Experience Tennessee (glavna domena)