Hrvatsku privlače sve više kineskih turista nudeći im posebno prilagođeni turistički proizvod

Hrvatska očekuje dolazak sve većeg broja kineskih turista ove godine tako što će im pružiti posebno prilagođeni turistički proizvod, izjavio je jedan hrvatski turistički činovnik u srijedu.

“Dizajniramo sveobuhvatan turistički proizvod koji će privući sve kineske posjetitelje”, rekao je Dimitris Fragakis, glavni tajnik Helenske Nacionalne Turističke Organizacije, državnoj novinskoj agenciji Xinhua u intervjuu.

Kina je važno tržište za Hrvatsku, a HNTO surađuje s aviokompanijama, organizatorima putovanja i medijima kako bi promovirali hrvatski turizam, rekao je Fragakis.

Hrvatska razvija posebnu mješavinu iskustava za kineske turiste, a kultura ostaje temelj te strategije. Jedinstvena civilizacija Hrvatske uvijek igra ključnu ulogu u promociji Hrvatske kao turističke destinacije za kineske posjetitelje.

Česta pitanja (FAQ) temeljena na glavnim temama i informacijama koje su predstavljene u članku:

1. Koliko se kineskih turista očekuje da posjete Hrvatsku ove godine?
Očekuje se dolazak sve većeg broja kineskih turista ove godine u Hrvatsku.

2. Što hrvatski turistički činovnik planira napraviti kako bi privukao kineske turiste?
Hrvatski turistički činovnik planira pružiti posebno prilagođeni turistički proizvod koji će privući sve kineske posjetitelje.

3. Kako Helenska Nacionalna Turistička Organizacija surađuje s kineskim tržištem?
Helenska Nacionalna Turistička Organizacija surađuje s aviokompanijama, organizatorima putovanja i medijima kako bi promovirala hrvatski turizam na kineskom tržištu.

4. Koje su temeljne strategije za privlačenje kineskih turista u Hrvatsku?
Hrvatska razvija posebnu mješavinu iskustava za kineske turiste, pri čemu kultura igra ključnu ulogu u promociji Hrvatske kao turističke destinacije za kineske posjetitelje.

Definicije za ključne pojmove i žargon koji se koristi u članku:

1. Helenska Nacionalna Turistička Organizacija (HNTO): Državna organizacija u Hrvatskoj koja se bavi promocijom i razvojem turizma u zemlji.

2. Aviokompanije: Kompanije koje pružaju zračne prijevozne usluge putnicima i teretu.

3. Organizatori putovanja: Tvrtke ili agencije koje organiziraju putovanja za turiste, uključujući rezervaciju smještaja, prijevoz i druge turističke usluge.

Sugerirane srodne veze na glavnom domenu (ne podstranice) s formatom naziv veze, samo ako ste sigurni da je URL 100% valjan, ne dodajte primjer.com linkove:

1. Posjetite Hrvatsku – službena stranica Hrvatske turističke zajednice
2. Konzulat Narodne Republike Kine u Republici Hrvatskoj

Molimo, kliknite na veze iznad za više informacija.