Istražite Ridželand: Novi centar posjetitelja otkriva destinaciju

Nakon gotovo dvije godine istraživanja i dizajna, zvaničnici su se okupili u četvrtak kako bi otvorili novi centar posjetitelja Turističke komisije Ridželanda (RTC) i predstavili novi brend destinacije: Istražite Ridželand.

Ovi projekti rezultat su suradnje s dionicima i liderima naše zajednice, kao i posjetiteljima iz regije koji su došli u Ridželand kao turistički potrošači, stručnjaci za grupna putovanja, planeri manjih sastanaka i organizatori događaja i sportskih aktivnosti, rekao je Chris Chapman, predsjednik i izvršni direktor Istražite Ridželand. Radujemo se što ćemo našoj publici predstaviti naš novi brend i brojne nove ponude.

Članovi upravnog odbora RTC-a i osoblje su rekli kako žele bolje prikazati Ridželand kroz kreativne poruke za posjetitelje iz drugih dijelova tržišta, kao i kroz osiguranje dobrodošlice u lokalnom centru.

Nakon nacionalne potrage za kreativnim partnerom, RTC je odabrao Mad Genius, sa sjedištem u Ridželandu. Grupa je započela proces brendiranja radionicom koja je uključivala lokalne dionike. Nakon istraživanja, tim je stvorio novi izgled i poruku, poboljšao fotografije i video zapise, te ažurirao reklame i promotivne materijale.

S novim kreativnim sadržajima, RTC i njihov odbor su započeli kombiniranje kreativnosti u interpretativne alate dizajnirane da ispričaju priču o Ridželandu i ponudi grada dok posjetitelji istražuju novi centar posjetitelja, smješten na strani autoceste I-55 prema naselju Renesanse u Colony Parku.

Među novim značajkama ističu se vanjska terasa za bicikle s robnom markom Istražite Ridželand, vanjski scenografski mural, izložbe Centra za ručnu izradu Billa Wallera, lokalne umjetnosti, kiosk True Omni dostupan 24 sata, te brendirana konferencijska soba i zid s biciklima koji prikazuje staze Ridželanda.

Svečano otvaranje Centra posjetitelja Ridželanda bit će održano u petak 16. veljače u 10:00 sati.

Česta pitanja (FAQ) temeljena na glavnim temama i informacijama iz članka:

1. Koji je novi centar posjetitelja Turističke komisije Ridželanda (RTC)?
– Novi centar posjetitelja RTC-a je infrastruktura koja je otvorena nakon dvije godine istraživanja i dizajna, a služi za predstavljanje i promociju destinacije Ridželand.

2. Koji je cilj novog brenda destinacije Istražite Ridželand?
– Cilj novog brenda Istražite Ridželand je bolje prikazivanje Ridželanda kroz kreativne poruke za posjetitelje iz drugih dijelova tržišta, kao i pružanje dobrodošlice lokalnim posjetiteljima.

3. S kojim kreativnim partnerom je RTC surađivao na ovom projektu?
– RTC je surađivao s kreativnom agencijom Mad Genius, koja ima sjedište u Ridželandu.

4. Kakve su nove značajke centra posjetitelja Ridželanda?
– Nove značajke centra posjetitelja uključuju: vanjsku terasu za bicikle, vanjski scenografski mural, izložbu Centra za ručnu izradu, pristupačni kiosk True Omni, brendiranu konferencijsku sobu i zid s biciklima koji prikazuje staze Ridželanda.

5. Kada će se održati svečano otvaranje Centra posjetitelja Ridželanda?
– Svečano otvaranje centra posjetitelja Ridželanda će biti održano u petak, 16. veljače u 10:00 sati.

Definicije ključnih pojmova ili žargona korištenih u članku:

– Turistička komisija Ridželanda (Ridželand Tourism Commission – RTC): Organizacija koja se bavi promocijom turizma i destinacije Ridželand.
– Brend: Imidž, vizualni identitet ili poruka kojom se predstavlja neka destinacija, tvrtka ili proizvod.
– Kreativni partner: Agencija ili stručnjak s kojim se surađuje na kreiranju kreativnih sadržaja ili poruka.
– Infrastruktura: Osigurani fizički objekti ili sustavi koji podržavaju određene aktivnosti ili funkcionalnosti.
– Scenografija: Kreacija dekorativnih elemenata (npr. murali, instalacije) koji doprinose stvaranju atmosfere ili dojma na određenom mjestu.
– Konferencijska soba: Prostorija opremljena za organizaciju konferencija, sastanaka ili događanja.
– Staze Ridželanda: Biciklističke ili pješačke staze i putevi koji se nalaze u gradu Ridželand.

Sugerirani povezani linkovi na glavnu domenu (ne podstranice) s formatom naziv linka:

VisitRidgeland.com – službena web stranica za turizam u Ridželandu
Mad Genius – službena web stranica kreativne agencije koja je surađivala na projektu
ColonyParkMS.com – službena web stranica naselja Renesanse u Colony Parku, gdje se nalazi novi centar posjetitelja