Izgradnja turističkog trening centra

Napredak turizma u Kakinada okrugu zahtijeva daljnji razvoj ključnih projekata. Senator Vanga Geetha je prekograničnim pismom apelirala na Unutarnjeg ministra turizma, G. Kishan Reddy-a kako bi osigurala nužna sredstva za te projekte.

Jedan od najvažnijih projekata je izgradnja turističkog trening centra za upravljanje hotelima u U.Kothapalli mandalu. Iako je izgradnja već započeta, potreban je dodatan iznos od 6 crorea rupees kako bi se projekt završio.

Drugi važan projekt za podršku turizmu je razvoj Sri Veera Venkata Satyanarayana Murthy Devastanama u Annavaramu, putem programa Pilgrimage Rejuvenation And Spiritual Augmentation Drive (PRASAD). Iako je odobrenje za projekt već dobiveno, sredstva se još uvijek očekuju radi njegove implementacije.

Arheološki muzej u Kakinadi također zahtijeva sredstva radi konzervacije palmovih listova, drevnih novčića i skulptura. Da bi se osigurala ova važna konzervacija povijesnih artefakata, potrebno je alocirati 10 crorea rupees.

Dobro uređene plaže mogu imati veliki potencijal za turizam na obali Kakinade. Kako bi se iskoristio taj potencijal, predlaže se uspostavljanje plažnih parkova na turistički atraktivnim mjestima duž obale.

Razvoj turizma u Kakinada okrugu je od ključne važnosti za gospodarski rast i zapošljavanje u području. Osiguravanje sredstava za navedene projekte će poboljšati turističku infrastrukturu i privući veći broj posjetitelja u ovo područje.

Napredak turizma u Kakinada okrugu: Često postavljana pitanja (FAQ)

1. Koje projekte podržava senator Vanga Geetha za razvoj turizma u Kakinada okrugu?
Senator Vanga Geetha podržava nekoliko ključnih projekata za razvoj turizma u Kakinada okrugu. To uključuje izgradnju turističkog trening centra za upravljanje hotelima u U.Kothapalli mandalu, razvoj Sri Veera Venkata Satyanarayana Murthy Devastanama u Annavaramu putem programa PRASAD, i konzervaciju artefakata u Arheološkom muzeju u Kakinadi.

2. Kakva je trenutna situacija s projektom izgradnje turističkog trening centra?
Izgradnja turističkog trening centra već je započela, ali za završetak projekta potrebna su dodatna sredstava u iznosu od 6 crorea rupees.

3. Što je Pilgrimage Rejuvenation And Spiritual Augmentation Drive (PRASAD)?
PRASAD je program koji podržava razvoj i obnovu hramova i drugih sakralnih mjesta u Indiji radi promoviranja duhovnog i religijskog turizma. Senator Vanga Geetha podržava razvoj Sri Veera Venkata Satyanarayana Murthy Devastanama u Annavaramu putem ovog programa.

4. Koje su potrebe za konzervacijom u Arheološkom muzeju u Kakinadi?
Arheološki muzej u Kakinadi treba sredstva za konzervaciju palmovih listova, drevnih novčića i skulptura. Za očuvanje ovih povijesnih artefakata, potrebno je alocirati 10 crorea rupees.

5. Kako bi se iskoristio turistički potencijal plaža Kakinade?
Predlaže se uspostavljanje plažnih parkova na turistički atraktivnim mjestima duž obale kako bi se iskoristio turistički potencijal plaža Kakinade.

Definicije ključnih pojmova:
– Kakinada okrug: Adminitrativna jedinica u Andhra Pradeshu, Indija.
– U.Kothapalli mandal: Područje unutar Kakinada okruga.
– Senator Vanga Geetha: Senator koji zastupa regiju.
– PRASAD: Program za obnovu i razvoj sakralnih mjesta u Indiji.
– Arheološki muzej: Institut ili zgrada koja prikazuje i čuva arheološke artefakte i povijesne predmete.

Povezani linkovi:
Ministarstvo turizma Indije
Službena stranica Kakinada okruga