Ming Hsu će izgraditi luksuzno turističko naselje na Azorima

Bogati kineski biznismen, Ming Hsu, planira izgraditi luksuzno turističko naselje s 19 vila pored plaže Santa Bárbara u Ribeira Grande na otoku São Miguel na Azorima. Ova vijest dolazi nakon što je Hsu donirao 4,6 milijuna eura medicinske opreme Portugalu tijekom pandemije. Prema Açoriano Oriental, Hsu se ističe kao filantrop, a svoje je milijune već uložio u područje luksuznih nekretnina, s velikim dijelom poslovanja u Hong Kongu.

Prema planovima, hotel će zauzimati površinu od oko 100 tisuća četvornih metara i trenutno je u tijeku proces dobivanja potrebnih dozvola na Gradskom vijeću Ribeira Grande. Izgradnja će uključivati 19 vila sa ukupno 140 kreveta, bazenom, spa centrom i restoranima.

Ova luksuzna turistička destinacija očekuje se da će otvoriti svoja vrata turistima 2026. godine. Ming Hsu je odlučio uložiti u Azore zbog prekrasnih pejzaža i ljepote otoka São Miguel. Njegov cilj je privući elitne turiste i ljubitelje luksuznog odmora koji će moći uživati u besprekornoj usluzi, opuštajućem ambijentu i ekskluzivnom smještaju.

Ovo ulaganje će pružiti značajnu gospodarsku podršku regiji Azora, stvarajući nova radna mjesta i privlačeći bogate turiste iz cijelog svijeta. Osim toga, Hsuova filantropska inicijativa dodatno će poboljšati njegov ugled kao poslovnog čovjeka koji se brine za dobrobit drugih.

S nadom u bolju budućnost turizma na Azorima, Ming Hsu izgrađuje ovo luksuzno naselje, pridružujući se drugim poduzetnicima koji vide ogroman potencijal ove portugalske otočne destinacije.

Često postavljana pitanja

1. Koji kineski biznismen planira izgraditi luksuzno turističko naselje na Azorima?
Ming Hsu, bogati kineski biznismen, planira izgraditi luksuzno turističko naselje na Azorima.

2. Gdje će se nalaziti to turističko naselje?
Naselje će biti smješteno uz plažu Santa Bárbara u Ribeira Grande na otoku São Miguel na Azorima.

3. Koje vrste objekata će biti u naselju?
Naselje će sadržavati 19 vila sa ukupno 140 kreveta, bazen, spa centar i restorane.

4. Kada se očekuje otvaranje turističkog naselja?
Očekuje se da će naselje otvoriti svoja vrata turistima 2026. godine.

5. Zašto je Ming Hsu odlučio uložiti u Azore?
Ming Hsu je odlučio uložiti u Azore zbog prekrasnih pejzaža i ljepote otoka São Miguel. Njegov cilj je privući elitne turiste i ljubitelje luksuznog odmora.

Definicije ključnih pojmova

– Luksuzno turističko naselje: Naselje koje nudi visoku kvalitetu smještaja, usluga i sadržaja s ciljem privlačenja elitnih turista.
– Azori: Portugalski otoci u Atlantskom oceanu.
– Ribeira Grande: Grad smješten na otoku São Miguel na Azorima.
– São Miguel: Najveći otok u arhipelagu Azora.
– Filantrop: Osoba koja koristi svoje bogatstvo i resurse za poboljšanje dobrobiti drugih ljudi ili društva.

Povezane veze

Posjetite Azore
Otok São Miguel
Vlada Azora