Posjeta New York Citya jača veze s indijskim turističkim sektorom

New York City Tourism + Conventions, službena marketinška organizacija odredišta i ured za konvencije i turizam za pet njujorških okruga, predvodio je delegacija od šest partnerskih turističkih tvrtki zajedno s Turkish Airlines (oni su bili dio događaja u Mumbaju) i završio je svoju godišnju prodajnu misiju u Indiji, u Mumbaju, Ahmedabadu i Delhiju.

Tijekom misije, New York City Tourism + Conventions i partneri sudjelovali su u nizu događaja, sastanaka i sastanaka s ciljem ponovnog angažmana turističke industrije na tržištu. Inicijativa je uspješno ojačala veze s indijskom turističkom industrijom, pozicionirajući New York City kao vrhunsku turističku destinaciju.

Kao dio ove misije, predstavnici delegacije NYC Tourisma su se susretali s ključnim dionicima i putničkim agencijama u tri gradova u Indiji – uključujući Ahmedabad (prvi put nakon pandemije) – i predstavljali su raznolike ponude koje New York City ima za indijske putnike.

“Oduševljeni smo povratkom u Indiju, brzo rastuće tržište iz kojeg dolazi mnogo turista u New York City, za našu godišnju prodajnu misiju”, rekla je Makiko Matsuda Healy, viša potpredsjednica za razvoj turističkog tržišta New York City Tourism + Conventions. “Nedavno smo predstavili program Akademije za putnički promet, pažljivo obogaćen hinduistickim titlovima kako bismo osigurali da indijska turistička industrija može u potpunosti sudjelovati s petoknjižnom destinacijom. Uvođenjem hinduističkih titlova, ciljamo na to da ovlaštimo trgovinu da se spretno prilagode promjenjivim zahtjevima potrošača, pružajući raznoliki i personalizirani niz iskustava u New Yorku koji se odnose na preferencije indijske publike.”

Partneri New York City Tourism + Conventions koji su sudjelovali u misiji uključuju: Empire State Building, Trump International Hotel & Tower NY, Hudson Yards, Millennium Hotels, Circle Line Sightseeing Cruises i Madame Tussauds. U Mumbaju se New York City Tourism + Conventions također udružio s Konzulatom SAD-a, Mumbaj.

New York City Tourism + Conventions je službeni globalni partner IGLTA Foundation za njihov drugi godišnji simpozij u Indiji. Akademija za putnički promet New Yorka je besplatan, online obrazovni alat za obuku dostupan s titlovima na 10 jezika, uključujući hindski. Akademija za putnički promet je samostalan obrazovni platforma koja opskrbljuje globalnu turističku industriju osnovnim znanjem o destinaciji New York City. Cilj joj je predstaviti širok raspon proizvoda i usluga, kako novih tako i uspostavljenih, u svakom od pet okruga kako bi nadahnula turoperatore i agente da izgrade itinerere za New York za svoje klijente. Zainteresirani članovi industrije mogu se registrirati za sudjelovanje ovdje.

Misija prodaje ove godine uključivala je niz aktivnosti, uključujući poslovne sastanke i događaje umrežavanja. Kroz ove angažmane, NYC Tourism + Convention predstavljao je ikonične znamenitosti grada, raznolike susjedstva, svjetski poznate restorane, trgovine i mogućnosti za zabavu.

Indija i dalje ima značajan broj međunarodnih posjetitelja u New York Cityju, a ova misija ističe predanost grada da indijskim putnicima pruži toplu dobrodošlicu i nezaboravno iskustvo.
New York City dom je najprometnijeg zračnog sustava na svijetu i prvog luka ulaska za američke međunarodne putnike. New York City u 2023. godini ugostio je ukupno 61,8 milijuna putnika, što je oporavak od 93% u odnosu na rekordne posjete grada 2019. godine. U tijeku je planirano dočekivanje 64,5 milijuna posjetitelja ove godine.

FAQ:

1. Što je New York City Tourism + Conventions?
New York City Tourism + Conventions je službena marketinška organizacija odredišta i ured za konvencije i turizam za pet njujorških okruga. Njihova glavna zadaća je promoviranje turizma u New York Cityju.

2. Kako je New York City Tourism + Conventions ojačao veze s indijskom turističkom industrijom?
New York City Tourism + Conventions je sudjelovao u godišnjoj prodajnoj misiji u Indiji, tijekom koje su se sastali s ključnim dionicima i putničkim agencijama u gradovima Mumbaju, Ahmedabadu i Delhiju. Ova inicijativa je pozicionirala New York City kao vrhunsku turističku destinaciju za indijske putnike.

3. Koje su turističke tvrtke bile partneri New York City Tourism + Conventions u misiji?
Partneri New York City Tourism + Conventions uključeni u misiju su bili Empire State Building, Trump International Hotel & Tower NY, Hudson Yards, Millennium Hotels, Circle Line Sightseeing Cruises i Madame Tussauds.

4. Što je Akademija za putnički promet New Yorka?
Akademija za putnički promet New Yorka je besplatan, online obrazovni alat za obuku koji je dostupan na 10 jezika, uključujući hindski. Cilj Akademije je pružiti osnovno znanje o destinaciji New York City globalnoj turističkoj industriji i nadahnuti turoperatore i agente da kreiraju itinere za New York za svoje klijente.

5. Koliko posjetitelja New York City očekuje ove godine?
Planira se da će New York City u ovoj godini dočekati 64,5 milijuna posjetitelja.

Srodne poveznice:
nycgo.com – Službena web stranica New York City Tourism + Conventions
empirestatebuilding.com – Empire State Building
trumphotels.com – Trump International Hotel & Tower NY
hudsonyardsnewyork.com – Hudson Yards
millenniumhotels.com – Millennium Hotels
circleline.com – Circle Line Sightseeing Cruises
madametussauds.com – Madame Tussauds