Predstavljen godišnji događaj Vremenski otporan ručak za turizam u Wausau

U susret Nacionalnom tjednu turizma, Visit Wausau organizira svoj tradicionalni godišnji događaj Vremenski otporan ručak za turizam koji će se održati u svibnju. Ovaj potpisni događaj bit će održan 22. svibnja od podneva do 13:30 sati u Sundance Chaletu na Snowbird Avenueu u Rib Mountainu.

Vremenski otporan ručak će okupiti predstavnike turističke industrije, pružajući im priliku za umrežavanje, rasprave i slavlje uspjeha Wausau kao turističke destinacije. Također će biti održana glavna prezentacija, a ime predavača bit će objavljeno uskoro.

Na događaju će sudjelovati lokalni partneri koji će raspravljati o najnovijim trendovima u razvoju destinacija. Ključna imena koja će podijeliti svoje uvide su Tim Parker iz Community Foundationa, Ryan Gallagher iz Rocket Industriala, Jahn Martin iz Central Wisconsin Offroad Cycling Coalition i Wausau24 te još nekoliko drugih utjecajnih osoba u zajednici.

Ulaznice za ručak mogu se kupiti putem Eventbritea po cijeni od 20 dolara po osobi ili za 150 dolara za stol od osam mjesta.

Vaša podrška nam je važna! Mi smo organizacija za vijesti koju financiraju čitatelji, borimo se protiv skupog sudskog postupka koji prijeti našem opstanku. Naša izvješća su neovisna, bez manipulacija komercijalnim ili političkim interesima. I besplatna su za sve. No, ako nas možete podržati, trebamo vašu pomoć da ostanemo snažni i neovisni.

Često postavljana pitanja (FAQ) u vezi s Vremenski otpornim ručkom za turizam:

1. Kada će se održati Vremenski otporni ručak za turizam?
Odgovor: Ovaj potpisni događaj će se održati 22. svibnja od podneva do 13:30 sati.

2. Gdje će se održati Vremenski otporni ručak za turizam?
Odgovor: Događaj će biti održan u Sundance Chaletu na Snowbird Avenueu u Rib Mountainu.

3. Koji je cilj Vremenski otpornog ručka za turizam?
Odgovor: Cilj događaja je okupiti predstavnike turističke industrije i pružiti im priliku za umrežavanje, rasprave i slavlje uspjeha Wausau kao turističke destinacije.

4. Tko su ključne osobe koje će sudjelovati u prezentaciji?
Odgovor: Među ključnim osobama koje će podijeliti svoje uvide su Tim Parker iz Community Foundationa, Ryan Gallagher iz Rocket Industriala, Jahn Martin iz Central Wisconsin Offroad Cycling Coalition i Wausau24 te još nekoliko drugih utjecajnih osoba u zajednici.

5. Koja je cijena ulaznica za Vremenski otporni ručak za turizam?
Odgovor: Ulaznice se mogu kupiti putem Eventbritea po cijeni od 20 dolara po osobi ili za 150 dolara za stol od osam mjesta.

Definicije ključnih izraza i žargona:

– Nacionalni tjedan turizma: Poseban tjedan posvećen promociji turizma na nacionalnoj razini.
– Visit Wausau: Organizacija koja se bavi promocijom turizma u Wausau.
– Vremenski otporan ručak za turizam: Godišnji događaj koji okuplja predstavnike turističke industrije radi povezivanja, rasprava i slavlja uspjeha Wausau kao turističke destinacije.
– Eventbrite: Platforma za prodaju ulaznica za različite događaje.

Srodni linkovi:
Visit Wausau – Službena web stranica organizacije Visit Wausau.