Qatar Airways i Qatar Tourism promoviraju Katar kao vrhunsku turističku destinaciju

Qatar Airways i Qatar Tourism predstavili
su medijima za turističku industriju i turističkim agentima jedinstveno iskustvo putovanja u Dohu kako bi promovirali Katar kao vrhunsku turističku destinaciju. Kroz Qatar Airways-ovu tvrtku za upravljanje destinacijama, Discover Qatar (DQ), putnici imaju mogućnost odabrati stajanje u Dohi kao dodatnu destinaciju koja će unaprijediti njihovo putovanje.

Na konferenciji za medije, predvodili su je predsjednik Qatar Tourisma, Njegova Ekselencija g. Saad bin Ali Al Kharji i izvršni direktor Qatar Airwaysa, inženjer Badr Mohammed Al-Meer u metropolitanskom centru Msheireb Downtown Doha. Sastanak je poveo predstavnike medija i agente putovanja kako bi predstavili Qatar Airways-ove planove za proširenje mreže, ljetni raspored letova i uzbudljiva mjesta koja se mogu posjetiti tijekom kratkoročnog i dugoročnog boravka.

“Naš cilj u Qatar Airwaysu je učiniti Dohu nezaobilaznom stajalicom tijekom putovanja koja nudi jedinstvena iskustva putovanja”, rekao je inženjer Badr Mohammed Al-Meer. DQ nudila pet uzbudljivih opcija za putnike koji putuju Qatar Airwaysovom mrežom od preko 170 odredišta:

– Standard: izbor hotela s četiri zvjezdice
– Premium: izbor hotela sa pet zvjezdica
– Premium s pristupom plaži: izbor hotela sa pet zvjezdica s pristupom plaži Doha Sands Beach u West Bayu
– Luksuz: izbor luksuznih hotela sa pet zvjezdica s doručkom
– Sve uključeno na plaži: izbor hotela sa pet zvjezdica s doručkom i all-inclusive pristupom plaži Doha Sands Beach u West Bayu

Svi paketi stanica uključuju 24 check-in objekta kako bi gosti mogli maksimalno iskoristiti svoje vrijeme u Kataru. Također se mogu prilagoditi dodatnim opcijama, uključujući pomoć u zračnoj luci, prijevoz i razne ture i doživljaje koji će obogatiti njihov boravak, poput tura grada i pustinje.

Qatar Airways planira proširiti svoju mrežu letova do 2024. godine, uključujući povratak u Veneciju i otvaranje nove rute za Hamburg. To će privući veći broj međunarodnih putnika koji će tranzitirati kroz Hamad International Airport, najbolju zračnu luku na Bliskom istoku, te će imati priliku posjetiti Dohu koristeći DQ-ove pakete za stajanje u Dohi.

“H.E. g. Saad Bin Ali Al Kharji, predsjednik Qatar Tourisma, rekao je kako je ova ponuda stajanja u Kataru rezultat suradnje Qatar Turistica i Qatar Airwaysa i pruža putnicima priliku da prošire svoje iskustvo putovanja i istraže ovu izvanrednu zemlju”, naglasio je Al Kharji.

FAQ:

1. Kako Qatar Airways i Qatar Tourism promoviraju Katar kao turističku destinaciju?
– Qatar Airways i Qatar Tourism predstavljaju jedinstveno iskustvo putovanja u Dohu putem Qatar Airways-ove tvrtke za upravljanje destinacijama, Discover Qatar (DQ), koja omogućuje putnicima odabir stajanja u Dohi kao dodatne destinacije koja će unaprijediti njihovo putovanje.

2. Koje su opcije smještaja dostupne putnicima koji putuju putem Qatar Airwaysove mreže?
– Putnici koji putuju Qatar Airwaysovim mrežom mogu odabrati sljedeće opcije smještaja: Standard – hoteli s četiri zvjezdice, Premium – hoteli sa pet zvjezdica, Premium s pristupom plaži – hoteli sa pet zvjezdica s pristupom plaži Doha Sands Beach u West Bayu, Luksuz – luksuzni hoteli sa pet zvjezdica s doručkom, i Sve uključeno na plaži – hoteli sa pet zvjezdica s doručkom i all-inclusive pristupom plaži Doha Sands Beach u West Bayu.

3. Što je uključeno u pakete smještaja u Dohi?
– Svi paketi smještaja u Dohi uključuju 24-satni check-in objekt koji omogućuje gostima maksimalno iskorištavanje vremena u Kataru. Također, paketi se mogu prilagoditi dodatnim opcijama kao što su pomoć u zračnoj luci, prijevoz i razne ture i doživljaji, poput tura grada i pustinje.

4. Koje su planove Qatar Airways ima za proširenje svoje mreže letova?
– Qatar Airways planira proširiti svoju mrežu letova do 2024. godine, uključujući povratak u Veneciju i otvaranje nove rute za Hamburg. To će privući veći broj međunarodnih putnika koji će tranzitirati kroz Hamad International Airport i imati priliku posjetiti Dohu koristeći DQ-ove pakete za stajanje u Dohi.

Definicije:

– Qatar Airways: Nacionalna zrakoplovna kompanija Katara.
– Qatar Tourism: Turistička organizacija Katara koja promovira turističke atrakcije i destinacije u Kataru.
– Doha: Glavni grad Katara.
– Discover Qatar (DQ): Tvrtka za upravljanje destinacijama Qatar Airwaysa koja omogućuje putnicima odabir stajanja u Dohi kao dodatne destinacije.

Srodni linkovi:
Qatar Airways
Qatar Tourism