Slavnih MACAO – organizacija dugotrajnih turističkih kampanja

Zakonodavac Chan Chak Mo pozvao je na organizaciju dugotrajnih kampanja kako bi privukao turiste i održao ekonomski napete četvrti Macaa živahnima. Prema riječima Chana, 30 posto poduzeća koje je kontaktirao izrazilo je zadovoljstvo svojim poslovanjem prošlog tjedna, istaknuvši da su bolji u usporedbi s istim blagdanskim razdobljem prethodne godine. Samo 10 posto njih je bilo u lošijoj situaciji u usporedbi s prošlom godinom.

Međutim, isti postotak poduzeća u četvrtima koje su manje posjećene od strane turista nije bio zadovoljan svojom situacijom. Objasnio je da je situacija povezana s putovanjem prema sjeveru za lokalne privatne automobile, koje su uvedene u siječnju prošle godine.

Most Hong Kong-Zhuhai-Macao – jedina točka ulaska na kinesko kopno za ta vozila – zabilježio je čak 88.000 prelazaka granice vozilima iz dvaju posebnih administrativnih regija tijekom osmodnevnog Lunarnog novog doba. Taj je broj činio oko 70 posto ukupnog prometa koji se kretao prema sjeveru. Tijekom blagdanske sezone četvrtog dana zabilježen je povijesno visok broj vozila iz posebnih administrativnih regija.

Zakonodavac vjeruje da održavanje dugotrajnih ili ponavljajućih aktivnosti ključno za privlačenje posjetitelja u rezidencijalna područja koja često prolaze nezapaženo kod turista. Istaknuo je da će ova strategija vjerojatno nadoknaditi gubitak klijenata koji će se privući na kinesko kopno gdje su niži troškovi.

“Macao nedostaje dugotrajnih turističkih kampanja”, istaknuo je. “Situacija praznih izlozi se nadamo da će se poboljšati u četvrtima koje su uređene od strane tvrtki koje se bave igrama na sreću.”

“Ono što će dovesti do gužve u tim četvrtima su svečanosti”, predložio je.

FAQ sekcija temeljena na glavnim temama i informacijama koje su prikazane u članku:

P: Koja je svrha organizacije dugotrajnih turističkih kampanja?
O: Svrha organizacije dugotrajnih turističkih kampanja je privući turiste i održati ekonomski napete četvrti Macaa živahnima.

P: Koliko posto poduzeća je izrazilo zadovoljstvo svojim poslovanjem?
O: 30 posto poduzeća je izrazilo zadovoljstvo svojim poslovanjem prošlog tjedna u usporedbi s istim blagdanskim razdobljem prethodne godine. Samo 10 posto je bilo u lošijoj situaciji.

P: Zašto poduzeća u manje posjećenim četvrtima nisu zadovoljna?
O: Poduzeća u manje posjećenim četvrtima nisu zadovoljna zbog putovanja prema sjeveru za lokalne privatne automobile koje su uvedene prošle godine.

P: Koliko vozila je prešlo granicu preko Mosta Hong Kong-Zhuhai-Macao tijekom osmodnevnog Lunarnog novog doba?
O: Tijekom osmodnevnog Lunarnog novog doba, 88.000 vozila iz dvaju posebnih administrativnih regija prešlo je granicu preko Mosta Hong Kong-Zhuhai-Macao.

P: Što zakonodavac smatra ključnim za privlačenje posjetitelja u rezidencijalna područja?
O: Zakonodavac vjeruje da održavanje dugotrajnih ili ponavljajućih aktivnosti ključno za privlačenje posjetitelja u rezidencijalna područja koja često prolaze nezapaženo kod turista.

P: Što zakonodavac predlaže da će dovesti do gužve u četvrtima?
O: Zakonodavac predlaže da će svečanosti dovesti do gužve u četvrtima.

Definicije ključnih termina ili žargona koji se koriste u članku:

1. Macao – regija posebnog upravnog položaja Kine, poznata po kockarnicama i turističkim atrakcijama.
2. Lunarno novo doba – kineski festival koji obilježava početak nove kalendarske godine prema lunarnom kalendaru.

Povezane veze:

1. Macao turizam
2. Zhuhai turizam