Turizam North Bay otkrio novo izdanje časopisa kako bi pokazao šarm North Baya na urbani i seoski način

Turizam North Bay predstavio je tradicionalni pristup privlačenju turista u North Bay i okolicu. Izložili su novo izdanje sjajnog časopisa koji pruža slikovit pogled na sve što regija može pružiti posjetiteljima koji traže razne aktivnosti i atrakcije.

Ovaj novi časopis predstavlja značajan korak naprijed za Turizam North Bay, kaže Tanya Bedard, izvršna direktorica Turizma North Bay. “Uz lansiranje nove web stranice i kalendara događaja 2023. godine, novi časopis će sigurno nadograditi dosadašnje napore i promoviranje North Baya kao vrhunske turističke destinacije”.

Iako se časopisi smatraju “starom školom”, direktorica Turizma North Bay ističe da tiskani materijali i dalje imaju svoje mjesto. “I dalje postoji potreba za otisnutim materijalima”, kaže Bedard. “Primjećujemo to po povratnim informacijama iz naših turističkih informacijskih centara na području Ontarija. Stoga često dobivamo zahtjeve za slanjem e-poštom. Smatrali smo da je primjereno imati tiskanu verziju, ali i digitalnu”.

Da biste pratili učinkovitost kampanje časopisa, uvrstili smo QR kodove koji vode do naše web stranice i popisa događaja, objašnjava Bedard. Također dodaje “Zahvaljujemo svim našim lokalnim partnerima, piscima i fotografima koji su doprinijeli izdanju i učinili ga spektakularnim prikazom našeg grada”.

Matt Koprash je jedan od suradnika na ovom časopisu. Koprash je strastveni ribolovac koji organizira velike turnire i nudi savjete online za one koji žele poboljšati svoje ribolovne vještine. “Cilj kada me je Turizam North Bay kontaktirao bio je privući ljude u našu zajednicu, upoznati ih s našim resursima i onime što mogu pružiti”, kaže Koprash. “Ja sam osoba koja uživa u aktivnostima na otvorenom, pa između ribolova i lova, North Bay i okolica pružaju mnoge mogućnosti. Imamo jezero Nipissing i sve okolne jezera, ali i dobre mogućnosti za lov”, ističe Koprash.

Kada se pita kako privući sportski turizam u regiju s obzirom na brojnu konkurenciju, Koprash kaže: “Ljudi pregledavaju sve naše materijale u svim našim uredima. Kada putuju provincijom, možete vidjeti naše tiskane materijale. Kombinirajte to s onim što je dostupno online i dobit ćete višenamjenski način vođenja aktivnosti”, zaključuje Koprash.

Distribucija ovog časopisa će biti provedena u svim turističkim informacijskim centrima u Ontariju u sljedećim tjednima, otkriva Bedard.

Pitanja vezana uz novi časopis Turizam North Bay:

1. Koje su glavne značajke i svrha novog časopisa Turizam North Bay?
2. Kako Turizam North Bay planira nadograditi dosadašnje napore u promoviranju North Baya kao turističke destinacije?
3. Zašto se i dalje koriste tiskani materijali uprkos napretku digitalne tehnologije?
4. Kako se prati učinkovitost kampanje časopisa Turizam North Bay?
5. Tko su suradnici na novom časopisu i kako su oni doprinijeli izdanju?
6. Kakve mogućnosti za ribolov i lov nudi regija North Bay?
7. Kako privući sportski turizam u regiju s obzirom na konkurenciju?
8. Gdje će biti dostupan časopis Turizam North Bay?

Definicije ključnih pojmova:

1. Turizam North Bay – organizacija koja promovira turizam u regiji North Bay i okolici.
2. Turistički informacijski centar – mjesto gdje turisti mogu dobiti informacije i materijale o turističkim atrakcijama u određenoj regiji.
3. QR kod – dvodimenzionalni kod koji se skenira pomoću pametnih telefona, a omogućava pristup određenim web stranicama ili informacijama.

Predloženi srodni linkovi:

NorthBayTourism.ca – službena web stranica Turizma North Bay, gdje se mogu pronaći informacije o turističkim atrakcijama i događajima.

Izvor: www.northbaynipissing.com