Chester County’s Parks and Recreation Revolution

Turizam je doživio procvat u Chester Countyu jer osoblje kaže da rade na izgradnji parkova i rekreativnih mogućnosti kao nikad prije.

Tim za parkove i rekreaciju okruga predstavio je sasvim novi brend, koji uključuje ažuriranu web stranicu i logo na Gateway Conference Centru tijekom sajma turizma u četvrtak.

Događaj je okupio 35 prodavača iz područja Chestera kako bi istaknuo mnoge atrakcije okruga uključujući kampove, parkove, povijesne lokacije i još mnogo toga.

Službenici Parks and Rec-a kažu da je sajam dio velike promjene u turizmu u Chestera jer zaposlenici rade na privlačenju posjetitelja u područje, uz podršku okruga koji kažu sada ulaže više resursa u turizam nego ikad prije.

Tijekom sajma podijeljen je i novi turistički video. Video je istaknuo mnoge prirodne atrakcije i lokalne poslovne subjekte okruga. Službenici Parks and Rec-a kažu da će se ovaj video koristiti kako bi pokazao posjetiteljima sve što Chester ima ponuditi, a bit će dostupan za pregled na novoj web stranici okruga, inchestercountysc.com.

Službenici kažu da planiraju nastaviti s događanjima poput ovog uz ostale napore promicanja turizma.

Često postavljana pitanja (FAQ) o turizmu u Chester Countyu:

1. Koji su razlozi za procvat turizma u Chester Countyu?
Turizam je doživio procvat u Chester Countyu zbog izgradnje parkova i rekreativnih mogućnosti koje su dostupne kao nikad prije.

2. Što je predstavljeno na sajmu turizma u Chester Countyu?
Na sajmu turizma u Chester Countyu predstavljen je novi brend okruga, uključujući ažuriranu web stranicu i logo na Gateway Conference Centru.

3. Koliko prodavača je sudjelovalo na sajmu turizma u Chester Countyu?
Na sajmu turizma u Chester Countyu sudjelovalo je 35 prodavača iz područja Chestera.

4. Kako Chester County privlači posjetitelje i što je rezultat toga?
Chester County privlači posjetitelje ulaganjem više resursa u turizam nego ikad prije, a to je rezultiralo velikom promjenom u turizmu u okrugu.

5. Koje su prirodne atrakcije i lokalni poslovni subjekti istaknuti u novom turističkom videu?
Novi turistički video ističe mnoge prirodne atrakcije i lokalne poslovne subjekte okruga.

Povezani linkovi za više informacija o turizmu u Chester Countyu:
inchestercountysc.com (web stranica okruga)