Little Rock to Host Southeast Tourism Society Showcase in 2024

Little Rock će biti domaćin regionalne izložbe “Southeast Tourism Society” u ožujku 2024., objavila je neprofitna organizacija 12. veljače.
Regionalno “tržište” na način sastanaka bit će smješteno u Statehouse Convention Centru i pružit će turističkim stručnjacima priliku da izravno surađuju s profesionalcima u grupnim turama i dobavljačima s jugoistoka.
Cilj događanja je unaprijediti turizam diljem regije, a događaj se održava u suradnji s Uredom za konvencije i posjetitelje Little Rocka i Arkansas Tourismom, odjelom Arkansas Department of Parks, Heritage i Tourism.
Izložba će sudionicima dati “dva dana mreženja i zabave u istraživanju kulture, hrane, umjetnosti, povijesti i aktivnosti na otvorenom u Little Rocku”, prema priopćenju o događaju.
“Suradnja s STS-om već je dio plana LRCVB-a za povećanje turizma u našem gradu”, rekla je Gina Gemberling, predsjednica i izvršna direktorica LRCVB-a. “Organizacija ove izložbe stavlja naš grad na kartu za stotine kupaca grupnih tura i putopisaca kako bi pokazali sve što Little Rock nudi za grupna i pojedinačna putovanja.”

Jedan od ključnih elemenata događaja bit će PR Media Marketplace koji će okupiti destinacije članova društva s novinarima za putovanja, nudeći prilike za “rezultate medijskog pokroviteljstva”, navodi se u priopćenju.
“Arkansas je ponosan što ugošćuje ovu istaknutu grupu stručnjaka iz turističke industrije i novinarstva”, rekao je Shea Lewis, tajnik Arkansas Department of Parks, Heritage i Tourism. “Sudionici će moći iz prve ruke doživjeti ono što su Arkanci oduvijek znali – da je Prirodna Država jedna od najboljih destinacija na svijetu za aktivnosti na otvorenom i avanturu. Radujemo se dijeljenju atrakcija i gastronomskih iskustava koja čine Arkansas tako jedinstvenim.”
Ključni govornici bit će Stephanie Stuckey, predsjednica tvrtke Stuckey’s, i Brian Jewell, izvršni urednik The Group Travel Leader, Inc. “Njihovi uvidi u trendove grupnih tura i putovanja, zajedno s predviđanjem budućih prilika, imaju potencijal da ne samo koriste turizmu na jugoistoku, već i pozitivno doprinesu turističkoj industriji Arkansasa”, stoji u priopćenju.
“U ime Upravnog odbora i osoblja STS-a, želim izraziti našu zahvalnost Little Rock Convention & Visitors Bureaui Arkansas Tourismu na organizaciji događaja 2024. godine”, rekla je Monica Smith, predsjednica i izvršna direktorica STS-a. “Domestic Showcase je nevjerojatno edukativno i mrežno iskustvo koje sudionicima pruža priliku da se upoznaju i povežu sa stručnjacima iz industrije putovanja i turizma.”

FAQ (Najčešća pitanja):

1. Kada će se održati regionalna izložba “Southeast Tourism Society”?
Regionalna izložba “Southeast Tourism Society” će se održati u ožujku 2024. godine.

2. Gdje će se održati izložba?
Izložba će se održati u Statehouse Convention Centru u Little Rocku.

3. Koja je svrha ove izložbe?
Cilj izložbe je unaprijediti turizam diljem regije i pružiti mogućnost turističkim stručnjacima da surađuju s grupnim tur operatorskim tvrtkama i dobavljačima s jugoistoka.

4. Koje su aktivnosti i sadržaji predviđeni na izložbi?
Izložba će sudionicima pružiti priliku za mreženje i istraživanje kulture, hrane, umjetnosti, povijesti i aktivnosti na otvorenom u Little Rocku.

5. Tko su ključni govornici na događaju?
Ključni govornici na događaju su Stephanie Stuckey, predsjednica tvrtke Stuckey’s, i Brian Jewell, izvršni urednik The Group Travel Leader, Inc.

6. Što je PR Media Marketplace?
PR Media Marketplace je segment događaja koji će okupiti destinacije članova društva s novinarima za putovanja kako bi se ostvarile prilike za medijsko pokroviteljstvo.

7. Kako organizatori opisuju Arkansas kao turističku destinaciju?
Organizatori ističu da je Arkansas jedna od najboljih destinacija na svijetu za aktivnosti na otvorenom i avanturu te da pruža jedinstvena gastronomska iskustva.

Terms (Definicije):

– Statehouse Convention Centar: Kongresni centar u Little Rocku koji će biti domaćin regionalne izložbe “Southeast Tourism Society”.
– Arkansas Department of Parks, Heritage, and Tourism: Odjel vlade Arkansasa zadužen za očuvanje prirodnih, kulturnih i turističkih resursa države.
– Group Travel Leader, Inc.: Tvrtka koja izdaje časopis i organizira događaje posvećene grupnim turama i putovanjima.

Suggested Related Links (Povezane veze):

Link na službenu stranicu Little Rock Convention & Visitors Bureaua
Link na službenu stranicu Arkansas Tourisma
Link na službenu stranicu Southeast Tourism Societya