Najava prvog plaže skokova za prijestupnu godinu na Antigvi i Barbudi

Antigva i Barbuda s ponosom najavljuju stvaranje svjetski prvog plaže za prijestupne godine “Plaže 366” koja će biti svečano predstavljena na stadionu Sir Vivian Richards u sklopu svjetskog kriket prvenstva ove godine u lipnju. Ova inovativna inicijativa ne samo da slavi osobe rođene 29. veljače, već ističe bogatu kriket baštinu Antigve i Barbude te njen položaj kao vodeće destinacije za ljubitelje kriketa diljem svijeta.

Priznavajući propust u vezi s nedostatkom plaže za djecu rođenu u prijestupnim godinama, unatoč tome što imaju jednu plažu za svaki dan u godini, Antigva i Barbuda su otišle korak dalje povezavši otvorenje “Plaže 366” s uzbuđenjem oko svjetskog kriket prvenstva. Ovaj strateški potez ističe predanost otoka sportu i proslavi, nudeći i dječacima rođenim u prijestupnim godinama i obožavateljima kriketa novo mjesto za uživanje u nezaboravnim trenucima.

“Otvorenje Plaže 366 tijekom svjetskog kriket prvenstva je više od samo dodatka već impresivnom nizu plaža na otocima; to je slavlje zajednice, sporta i jedinstvenih zanimljivosti kalendara. Antigva i Barbuda srdačno pozivaju obožavatelje kriketa, djecu rođenu u prijestupnim godinama i putnike svih profila da se pridruže ovoj jedinstvenoj manifestaciji za 2024. Godine. Pripremite se da vas očara uzbudljivi kriket, dok uživate u vibracijama i posebnosti Plaže 366”, rekao je izvršni direktor Agencije za turizam Antigve i Barbude, Colin C. James.

Kad svjetsko kriket prvenstvo stigne u regiju, Antigva i Barbuda su spremne predstaviti svoju legendarnu gostoljubivost uz uzbudljivost međunarodnog kriketa. Plaža 366 će služiti kao središte kriket festivalskih događanja, pružajući obožavateljima neobično mjesto za opuštanje, proslavu i sudjelovanje u sportu u prekrasnom okruženju uz plažu.

U slavlju ovog veličanstvene godine, posjetitelji Plaže 366 mogu očekivati ​​niz posebnih pogodnosti, uključujući:

– Događanja inspirirana kriketom; Sudjelujte u nizu kriketu povezanih aktivnosti i događanja na Plaži 366, koja slave bogatu baštinu sporta na Karibima.
– Posebna pažnja za djecu rođenu u prijestupnim godinama; Djeca rođena 29. veljače dobit će ekskluzivne pogodnosti, poput brze usluge na aerodromu* i posebnog priznanja tijekom festivalskih događanja Svjetskog kupa.
– Slavlje sporta i zajednice: Pridružite se lokalnom stanovništvu i posjetiteljima u živopisnom prikazu antigvanske i barbudanske kulture, uz hranu, glazbu i sportski duh.

Svjetskim kriket prvenstvom kao pozadinom, Plaža 366 postat će novo obilježje za sport i proslavu na Karibima. Ove prijestupne godine doživite najbolje od kriketa, kulture i zajednice na Antigvi i Barbudi.

Za više informacija o Antigvi i Barbudi i posebnim ponudama za osobe rođene 29. veljače, posjetite: posjetiteantiguibarbuda.com

FAQ:
1. Što je “Plaže 366” u Antigvi i Barbudi?
“Plaže 366” je prva plaža na svijetu koja je stvorena za osobe rođene 29. veljače, u prijestupnim godinama. Ova inicijativa slavi ne samo te osobe, već i kriket baštinu Antigve i Barbude i njihovu poziciju kao vodeće destinacije za ljubitelje kriketa diljem svijeta.

2. Kada će biti svečano otvorena “Plaže 366”?
“Plaže 366” će biti svečano otvorena tijekom svjetskog kriket prvenstva ove godine u lipnju. Otvorenje će se održati na stadionu Sir Vivian Richards.

3. Zašto je “Plaže 366” povezana sa svjetskim kriket prvenstvom?
Antigva i Barbuda su odlučile povezati otvaranje “Plaže 366” s uzbuđenjem oko svjetskog kriket prvenstva kako bi istaknule svoju predanost sportu i proslavi. Ovo strateško povezivanje pruža djeci rođenoj u prijestupnim godinama i obožavateljima kriketa novo mjesto za uživanje u nezaboravnim trenucima.

4. Koje će pogodnosti posjetitelji imati na “Plaži 366”?
Posjetitelji “Plaže 366” mogu očekivati niz posebnih pogodnosti, uključujući događanja inspirirana kriketom, posebne pogodnosti za djecu rođenu 29. veljače, te slavlje sporta i zajednice uz hranu, glazbu i sportski duh.

5. Gdje mogu pronaći više informacija o Antigvi i Barbudi i posebnim ponudama za osobe rođene 29. veljače?
Za više informacija o Antigvi i Barbudi i posebnim ponudama za osobe rođene 29. veljače, posjetite posjetiteantiguibarbuda.com.

Definitions:
– Plaže 366: Svjetski prva plaža koja je stvorena za osobe rođene 29. veljače, u prijestupnim godinama.

Suggested related link:
posjetiteantiguibarbuda.com