Pripreme za promociju nadolazećih događaja na web stranici Bureau County Tourism

Turistička agencija Bureau County Tourism priprema se za istaknutu promociju nadolazećih događaja na svojoj web stranici i turističkim vodičima. Agencija traži od organizacija da pošalju datume i glavne događaje do 20. veljače.

Bureau County Tourism uskoro će dobiti novu web stranicu. Burek County Tourism bit će dio web stranice Bureau County Board-a na adresi bureaucounty-il.gov. Ta stranica će imati kalendar događanja koji će prikazivati aktivnosti diljem županije.

Bureau County Tourism i dalje će imati svoju Facebook stranicu kako bi dijelila posljednje detalje o događanjima. Agencija je član Heritage Corridor Destinations, što je način za promoviranje događanja. Heritage Corridor pokriva područje od Bureau do La Salle, Putnam, Will, Grundy i Livingston županija.

Bureau County Tourism može slati aktivnosti Heritage Corridor-a uz sliku kako bi istaknula aktivnosti. Potrebni su datumi i što više informacija. Prihvaćaju se slike s prethodnih događaja.

Pošaljite detalje o lokalnim događajima (od pancake doručaka do povijesnih događanja, parada i festivala) koordinatoru Bureau County Tourism, Kathy Bauer na adresi [email protected] ili nazovite na broj 815-866-3606 do 20. veljače.


Novi turistički vodiči i web stranica Bureau County Tourism

Bureau County Tourism priprema se za izdavanje novih turističkih vodiča i nadolazeće promocije događaja na svojoj web stranici. Agencija poziva organizacije da pošalju datume i vrhunce događaja do 20. veljače.

Uskoro će biti dostupna nova web stranica Bureau County Tourism koja će biti dio web stranice Bureau County Board-a na adresi bureaucounty-il.gov. Na toj stranici bit će prikazan kalendar događanja s aktivnostima širom županije.

Iako će Bureau County Tourism i dalje imati svoju Facebook stranicu za dijeljenje posljednjih detalja o događanjima, agencija je postala član Heritage Corridor Destinations, što predstavlja način za promoviranje događaja. Heritage Corridor pokriva područje od Bureau do La Salle, Putnam, Will, Grundy i Livingston županija.

Bureau County Tourism ima mogućnost slanja aktivnosti Heritage Corridor-a s slikom kojom će istaknuti događaje. Potrebni su datumi i što je više moguće informacija, a prihvaćaju se i slike s prethodnih događaja.

Sve detalje o lokalnim događanjima, bilo da se radi o doručcima, povijesnim događanjima, paradama ili festivalima, možete poslati koordinatoru Bureau County Tourism, Kathy Bauer, putem e-mail adrese [email protected] ili telefonom na broj 815-866-3606. Rok za slanje je 20. veljače.

1. Koja je svrha nove web stranice Bureau County Tourism?
Nova web stranica Bureau County Tourism služit će za promociju događaja i prikazivanje aktivnosti diljem županije Bureau County.

2. Kako se može poslati informacije o lokalnim događajima?
Molimo sve organizacije da pošalju datume i vrhunce događaja do 20. veljače koordinatoru Bureau County Tourism, Kathy Bauer, putem e-mail adrese [email protected] ili telefonom na broj 815-866-3606.

3. Koja je adresa nove web stranice Bureau County Tourism?
Nova web stranica Bureau County Tourism bit će dio web stranice Bureau County Board-a, a adresa je bureaucounty-il.gov.

4. Koje područje pokriva Heritage Corridor Destinations?
Heritage Corridor Destinations pokriva područje od županija Bureau, La Salle, Putnam, Will, Grundy i Livingston.

5. Postoje li ograničenja za slanje slika aktivnosti Heritage Corridor-a?
Bureau County Tourism prihvaća slike aktivnosti Heritage Corridor-a uz što više informacija. Slike s prethodnih događaja također su dobrodošle.

6. Kako mogu pratiti zadnje detalje o događanjima?
Bureau County Tourism i dalje će imati svoju Facebook stranicu na kojoj će se dijeliti najnovije informacije o događanjima.


Definicije ključnih pojmova

Turistička agencija Bureau County Tourism: Turistička agencija koja promovira turističke događaje i aktivnosti u županiji Bureau County.
Heritage Corridor Destinations: Organizacija koja promovira događanja na području županija Bureau, La Salle, Putnam, Will, Grundy i Livingston.
Kalendar događanja: Prikaz koji sadrži datume i informacije o turističkim događajima koji se odvijaju u županiji Bureau County.


Srodne poveznice:
bureaucounty-il.gov – Službena web stranica Bureau County Tourism.
Facebook stranica Bureau County Tourism – Facebook stranica agencije za najnovije informacije o događanjima.