Vrijeme za slavlje: Festival 2024 Solar Express u gradu Hope

Grad Hope organizira trodnevni festival u čast ukupnog sunčevog pomračenja 2024. godine. Festival 2024 Solar Express održat će se od 6. do 8. travnja.

Subota, 6. travnja

Subota je rezervirana za “Solar Shoping Saturday” u centru Hopea od 9 do 15 sati. Lokalne tvrtke, prodavači i kamioni s hranom bit će prisutni, nudeći razne proizvode i usluge. Također će biti organizirani “Solar Sounds” na gradskoj plaži.

Nedjelja, 7. travnja

U nedjelju će se na velikoj pozornici na Hope Fair Parku održati “Solar Sunday”. Ulaz je besplatan, a koncert započinje u 17 sati. Posjetitelji su pozvani da donesu svoje stolice ili prostirke za piknik. Uz glazbu poznatih izvođača poput Wyatta Putmana i Mae Estes, bit će dostupni i kamioni s hranom.

Ponedjeljak, 8. travnja

“Pomračenje u svim svojim oblicima” bit će moto ponedjeljka, kada će se na Hope Municipal Airportu održati “Tailgate in Totality”. Obitelji su dobrodošle da uživaju u raznim napuhanim igračkama, glazbi i naravno, promatranju ukupnog sunčevog pomračenja. Ulaz je besplatan, a bit će osigurane i besplatne naočale za promatranje pomračenja. Hrana i piće bit će dostupni za kupnju.

T-shirtovi za festival mogu se naručiti unaprijed iz Hope Chamber of Commercea. Za više informacija pozovite 870-777-3640, ili nazovite Hope Fair Park na broj 870-777-7500. Više detalja o smještaju možete pronaći ovdje.

Autorska prava 2024 KSLA. Sva prava pridržana.

Često postavljana pitanja (FAQ):

1. Kada će se održati festival 2024 Solar Express?
Festival 2024 Solar Express održat će se od 6. do 8. travnja.

2. Što će se događati tijekom “Solar Shoping Saturday”?
Tijekom “Solar Shoping Saturday”, lokalne tvrtke, prodavači i kamioni s hranom bit će prisutni u centru Hopea od 9 do 15 sati. Bit će dostupni razni proizvodi i usluge, a također će se organizirati “Solar Sounds” na gradskoj plaži.

3. Što se očekuje na događaju “Solar Sunday”?
Na događaju “Solar Sunday” na Hope Fair Parku bit će organiziran koncert na velikoj pozornici. Ulaz je besplatan, a koncert započinje u 17 sati. Posjetitelji su pozvani da donesu svoje stolice ili prostirke za piknik. Bit će dostupni kamioni s hranom.

4. Gdje se održava događaj “Tailgate in Totality”?
Događaj “Tailgate in Totality” održat će se na Hope Municipal Airportu. Obitelji su dobrodošle da uživaju u raznim napuhanim igračkama, glazbi i promatranju ukupnog sunčevog pomračenja. Ulaz je besplatan, a bit će osigurane besplatne naočale za promatranje pomračenja. Hrana i piće bit će dostupni za kupnju.

5. Kako mogu naručiti festivalove majice?
T-shirtovi za festival mogu se naručiti unaprijed iz Hope Chamber of Commercea. Za više informacija pozovite 870-777-3640 ili nazovite Hope Fair Park na broj 870-777-7500.

6. Koje su kontakt informacije za dodatne informacije o smještaju?
Za više detalja o smještaju možete pronaći informacije ovdje.